Toiminta

Lapset & Varkit

Seurakunnassa voi olla mukana monenlaisessa toiminnassa koko perheenä – tai lapset omassa ikäryhmässään. Kerhot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

Kerhot

Pyhäkoulu
Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11:30-12:30. Ohjelmassa on opetusta, musiikkia, askartelua ja pelaamista. Lapsille tarjotaan myös pieni välipala. 

Donkit (7-10 vuotiaat)
Donkkikerho on taas alkanut! Kokoonnumme torstaisin klo 18-20 betanialla. Kerhoilloissa on mm. opetusta Raamatusta, pelejä ja leikkejä sekä iltapala. Tervetuloa uudet ja vanhat donkit!

Varkit (11-15 vuotiaat)
Varkki-illat Kokoonnumme varkki-iltaan perjantaisin klo 18-20 betanialla. Ohjelmassa on muun muassa pelejä ja muuta toimintaa, musiikkia, opetusta Raamatusta sekä iltapala. Tervetuloa mukaan!

 

Jippii-kuoro

Jippii-kuoron harjoituksia on pari kertaa kuukaudessa. Harjoituksissa on laulua, yhteistä toimintaa, pieni raamishetki sekä välipala. Toimintaan kuuluu myös kuoron esiintymisiä lähiseurakunnissa. Tarkemmista ajankohdista ilmoitetaan toiminnan whatsApp-ryhmässä. Heli Nironen on vastuussa Jippii-kuoron toiminnasta (044-5560190). Tervetuloa myös uudet kuorolaiset!

Lisätiedot kerhoista: seurakuntatyöntekijä Johanna Pohjanheimo, johanna.pohjanheimo@lprhelluntaisrk.fi, puh: 044 241 8915

Scroll to Top